PRS SE Tremonti vs Gibson Les Paul Studio

Keskustelua kitaroista

Valvojat: scepa, selmu

PRS SE Tremonti vs Gibson Les Paul Studio

ViestiKirjoittaja adamjohnson » 23 Helmi 2017, 12:50

Olen aloittamassa hyvin harrastuksenomaista kitaransoittelua (siis vain omaksi ilokseni, ei muita ambitioita). Vähän sellaista rokkiriffitouhua rentoutuakseni. Olen tällä hetkellä puhdas aloittelija, täysi tumpelo (joskus olen vähän rämpytellyt lainakitaroita ja sieltä kai on joku kipinä jäänytkin).

Kitara olisi siis hakusessa. Olen kierrellyt kaupoissa vähän kokeilemassa ja käteen sopivimmalta ovat tuntuneet PRS SE Tremont (Korea-malli, hinta reilut 600 eur) ja Gibson LP Studio (hinta noin 1000 eur).

Kumpi kannattaisi ottaa ajatellen helpposoittoisuutta ja peruslaatua? Olen vähän epävarma sen suhteen, löytyykö minulta sittenkään tarvittavaa kärsivällisyyttä ja/tai aikaa systemaattiseen soitonopetteluun. Muutenkin aloittelijastatukseni puoltaisi ehkä edullisemman PRS:n hankintaa (tuntuu jotenkin hölmöltä tällaisena tumpelona ostaa Gibsonin Les Paul, vaikka Studio onkin valmistajan halvin LP-malli). Toisaalta, jos homma alkaa kyrsiä, Gibsonista voisi saada myytäessä muutaman huntin takaisin.

Eli tällaisessa pienessä päätöksenteon epävarmuudessa painiskelen: PRS SE Tremonti vai Gibson LP Studio aloittelijalle?

Tags: closer lyrics, black beatles lyrics, we don’t talk anymore lyrics
adamjohnson
 
Viestit: 14
Liittynyt: 15 Heinä 2016, 11:22

Paluu Kitarat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa