Kokemuksia G-system -hässäkästä?

Keskustelua kitaroista

Valvojat: scepa, selmu

AnPeter90
Viestit: 5
Liittynyt: 28 Joulu 2016, 12:47

Kokemuksia G-system -hässäkästä?

Viesti Kirjoittaja AnPeter90 » 09 Tammi 2017, 06:55

Tässä joulunpyhinä on selvästikin liikaa aikaa mietiskellä, kun otsikon mukainenkin TC Electronicin laitos alkaa irtopurkkimiehestä tuntua kiinnostavalta. Olisi mukavaa kuulla rehellisiä kommentteja laitoksen toimivuudesta ja käytettävyydestä keikkakäytössä perinteisen kaksikanavaisen putkistygen kyljessä. Räkkijutuista ei siis ole kyse.

Omassa keikkasetupissa on tällä hetkellä perinteinen kaksikanavainen putkistyge, muutama OD-/boostpurkki, delay, tremolo, envelope/phaser ja waakutin.

Ymmärtääkseni vahvistimen kanavat saa ainakin G-laitteella vaihdettua, eikös? Saako laitetta ohjelmoitua niin, että vaikkapa delayt toimisivat vahvistimen efektilenkissä ja samaan aikaan jotain muuta vahvistimen eteen, vaikkapa loopissa olevia säristimiä? Muuttuuko elämänlaatuni ratkaisevasti paremmaksi ja huolettomammaksi?

Netti on varmasti täynnä kaikenmoista asiallista pohdiskelua, mutta kuulisin silti mieluusti ihan kotimaisia käyttäjäkokemuksia laitetta käyttäneiltä ihmisiltä ja täällä niitä oli yllättävän vähän ja tuoreita ei juuri lainkaan. Toivottavasti niitä negatiivisia kokemuksia kertyy runsaasti, jotta jatkopohdinnat voidaan torpata:)

Kiitokset ja leppoisaa välipäivätunnelmaa toivotellen,
guitar ringtones download free, message ringtones download free, free ringtone downloads