Seuraavaksi kitaraksi mikä?

Keskustelua kitaroista

Valvojat: scepa, selmu

adamjohnson
Viestit: 14
Liittynyt: 15 Heinä 2016, 11:22

Seuraavaksi kitaraksi mikä?

Viesti Kirjoittaja adamjohnson » 21 Joulu 2016, 10:54

Mietin tässä kitaran vaihtamista astetta laadukkaampaan. Ideana on luopua muutamasta 500-800 euron kitarasta ja sijoittaa rahat astetta paria laadukkaampaan yksilöön. Olen nimittäin huomannut että tulee soiteltua nykyään yksistään sillä "lempilapsella" ja kaksi muuta roikkuu seinällä aika turhaan.

Lempiskittana on ESP LTD sarjan EC-400VF, mutta mielessä kummittelee joku alkuperäinen Les Paul. Gibson Studio näyttää maksavan 1000e alapuolella ja muut mallisarjan pelit siitä sit aina 2500e asti, joten tuon studiosarjan edullisemmat mallit olis lähellä budjetin ylärajaa ellei sit joku pysty oikeesti perustelee että 1500e skitan hankkiminen on järkevää tässä tilanteessa.

Kun ei kokemusta ole laadukkaammista malleista eikä soittotaitoa niin paljon että osaisi vielä pistää arvoa erilaisille nyansseille, niin olisi mielenkiintoista kuulla onko kitaran päivittäminen tässä tilanteessa ns. helmiä sioille vai saisiko uudesta helmestä taas uusia kiksejä ja tulevaisuudessa laadun kautta muita lisäarvoja soittamiseen?

ESP 500 ja 1000 mallisto sekä uudet graffalla varustetut mallit kiinnostaa myös, mutta jos tätä hankintaa miettii aidon Les Paulin perusteella, niin kannattaako harkita jotain muuta eli onko aidolla ja "kopiolla" merkittäviä eroja joita meikäläisen kokemuksella pystyisi edes huomaamaan? Entä Warmoth, sieltä sais ainakin just sellaisen kun haluaa.

Styrkkarirallista viisastuneena, tajuan ettei roskaan kannata sijoittaa

Tags: ringtone downloads mobile, song alone ringtone free, tải nhạc chuông hay