Efekti + pieni vahvari?

Keskustelua efekteistä

Valvojat: scepa, selmu

suomipeikko
Viestit: 5
Liittynyt: 27 Joulu 2008, 20:12

Efekti + pieni vahvari?

Viesti Kirjoittaja suomipeikko » 27 Joulu 2008, 20:30

Yritin etsiä raskaampaa soundia ja sain serkulta kokeeksi Bossin mega distortion- pedaalin Roland Cube 20X- vahvarini kaveriksi. En pitänyt soundista yhtään vaikka aikani kaikkia säätönappeja vääntelin. Säröä kyllä löytyy, mutta raskaasta ei juuri voi puhua.. :? Kuulosti jotenkin sekavalta ja ääni alkoi "kiertää" vähän niin kuin cuben EFX- nappi olisi jäänyt phaser- asentoon..

Pedaalissa tai vahvistimessa ei pitäisi olla mitään vikaa joten onko yksinkertaisesti niin että näin pienen vahvarin kanssa ei kannata käyttää pedaalia? Onko kellään vastaavia kokemuksia?

Sampy137
Viestit: 64
Liittynyt: 15 Helmi 2008, 15:25

Viesti Kirjoittaja Sampy137 » 27 Joulu 2008, 23:31

Juu kyllä tuon cuben, oli malli sitten mikä hyvänsä, niin särön ainakin pitäisi riittää vaikka kuinka raskaaseen "mättöön". Älä enää tunge sitä bossin pedaalia sinne väliin. Voit tietty koittaa vaikka Bossin ML-2 tai MT-2 pedaalia. Jos vaikka jommalla kummalla saisit riittävän raskaa särön. Mutta älä käytä samaan aikaan vahvistimen omaa särökanavaa... menee täysin puuroksi. Soita vaikka clean puolella tai tube driver mallinnuksella ja vahvistimen omaa gain:a säädät maun mukaan.

Vastaa Viestiin