Äänikorttia koneelle

Keskustelua muista laitteista

Valvojat: scepa, selmu

heese
Viestit: 4
Liittynyt: 23 Heinä 2009, 22:42
Paikkakunta: Kuivaniemi

Äänikorttia koneelle

Viesti Kirjoittaja heese » 26 Heinä 2009, 22:10

Eli tällaista olisin ostamassa, pääasiassa Thomannilta kattelin, ja mietin, mikähän näistä minulle välttäisi. Ei siinä mitään muuta, kuin se, että halvan saa 30 e näin, tai sitten vaikka päältä tonnin näin, tietysty jälkimmäinen on vähän ammattimaisempaan käyttöön, mutta luultavasti pointti selkisi?

Käyttötarkoitus on varmaan samaa mallia muidenkin kanssa, eli äänitellä omia demoja pocet podin tai yms. kanssa koneelle, nyt vaan tämä laatukysymys heräsi. Onko näissä näitä lisäominaisuuksia lukuunottamatta niin paljon eroa meikäläisen käytössä?

timppa
Viestit: 586
Liittynyt: 16 Syys 2006, 17:30
Paikkakunta: Oulu

Re: Äänikorttia koneelle

Viesti Kirjoittaja timppa » 26 Heinä 2009, 23:08

Luultavasti huone jossa nauhotat aiheuttaa siihen ääneen enemmän häiriöitä, kun mitä tuo halpa äänikortti. Nuissa hienommissa laitteissahan pyritään siihen, että se ääni muuttus mahdollisimman vähän siinä, kun se kulkee ton laitteen läpi.. mutta jos siinä äänessä on jo valmiina rätinää ja suhinaa, niin sitten ton laitteen hyöty katoaa.

Tuo 30€ on kyllä melko halpis vekotin :D .. vois tuohon äänikorttiin ees pikkusen enemmän kuitenki sijottaa, niin sais jotain ominaisuuksiaki siihen laitteeseen. Toisaalta ne säädöthän tehdään pääasiassa koneella. Kattelin tossa jotain halpoja ulkosiakortteja, niin tämä vois olla ihan kohtuu hyvä laite ja halpa: http://www.thomann.de/fi/m-audio_fast_track_usb.htm

heese
Viestit: 4
Liittynyt: 23 Heinä 2009, 22:42
Paikkakunta: Kuivaniemi

Viesti Kirjoittaja heese » 26 Heinä 2009, 23:18

Juu, tätä kattelin itsekin. Näyttäis ihan kelpo systeemiltä, ja hitakin on aika kohdallaan. Taitaa olla aika vahvoilla tämä kuitenki, varmaanki ensin tämä ja sitte podi ostaa. Sillä varmaanki toimittais minun tarpeet, aika paljon käyttöä kuitenki mitä luultavimmin tulee. Aika nopeasti vastattu, muuten.

Vastaa Viestiin